nieuws

Turien en Mercer starten zorgpolis met verzuimaanpak

Archief

Adviesbureau Mercer heeft samen met Turien & Co en arbodienst VerzuimVitaal een nieuwe collectieve zorgpolis op de markt gebracht onder de naam Collectief Voordelig Gezond Zorgpolis. De polis, die zich kenmerkt door een geïintegreerde verzuimaanpak, richt zich op de grootzakelijke markt met bedrijven met meer dan vijfonderd werknemers. Risicodrager is Avéro Achmea. 

Turien en Mercer starten zorgpolis met verzuimaanpak

Initiatiefnemer Rick Wijsman van Mercer (foto) claimt dat medewerkers van bedrijven die deze polis sluiten, profiteren van kortingen van 10% op de basisverzekering en tot 49% bij de aanvullende verzekeringen, zodat er door een gezin in totaal een besparing van € 706,80 per jaar kan worden geboekt.
Hij wijst ook op de plannen van het kabinet-Rutte. waardoor de zogenaamde gelegenheidscollectieven in de zorg, zoals Independer, Kruidvat, ANWB en Hyves zouden verdwijnen. "Collectieven en en dus premies zullen dan weer op schadelast beoordeeld worden. Op dat moment gaat weer gelden: hoe gezonder de organisatie, hoe lager de premie."

Reageer op dit artikel