nieuws

Zurich wil ziektekostenlabel

Archief

Zurich wil onder eigen label ziektekostenverzekeringen van een andere verzekeraar gaan voeren.

Een jaar of tien geleden heeft Zurich de ziektekostenportefeuille overgedaan aan De Goudse. Met het oog op de toekomstige wijziging van het ziektekostenstelsel werd de portefeuille te klein geacht voor een zelfstandig bestaan. “Inmiddels wordt het ziektekostenproduct als serviceproduct gemist”, zegt directeur André Brand. “Wij willen daarom onder eigen label ziektekostenpolissen van een andere verzekeraar gaan voeren.” Het zal gaan om individuele en om collectieve polissen. Brand wil niet zeggen met welke verzekeraar(s) wordt gepraat. Het product zal in ieder geval niet eerder dan begin volgend jaar beschikbaar zijn en niet eerder dan in de herfst worden gelanceerd.

Reageer op dit artikel