nieuws

Ziekenfondsoverstappers

Archief

Het College voor Zorgverzekeringen (CvZ) verwacht dat de verhoging van de nominale premie en van de premie voor het aanvullende pakket volgend jaar zal leiden tot meer overstappers dan dat begin dit jaar. De verzekerden raken er hoe langer hoe meer van doordrongen dat zij kunnen opstappen.

Hypotrust
Bij Hypotrust is in het eerste halfjaar voor ruim e 250 mln aan hypotheken gepasseerd. Voor heel 2003 is de verwachting dat e 620 mln aan hypotheken wordt gesloten; in 2002 bedroeg de totale productie e 600 mln.
Expertise-Almanak
Bij Efka Uitgevers in Weert is de 18e editie verschenen van de Expertise-Almanak. De nieuwe editie bevat onder meer artikelen over ontwikkelingen in het buitenland en een interview met ex-BCE-directeur Peter Hamerslag. Losse nummers kosten e 20 (ex btw en verzendkosten) en zijn te bestellen via tel. 0495-45.01.05 of e-mail info@efka-uitgevers.nl.

Reageer op dit artikel