nieuws

Voogd & Voogd actief in ziekteverzuim

Archief

Assuradeur Voogd & Voogd voert bij de vierhonderd assurantiekantoren die klant zijn, actie voor de verzuimverzekeringen van Aegon.

De actie van de assuradeur in Sommelsdijk houdt verband met het voornemen van de overheid om volgend jaar de loondoorbetalingsplicht van werkgevers op te rekken van één naar twee jaar. De actie betreft de traditionele ziekteverzuimverzekering en de stop-lossvariant. Met Aegon heeft Voogd & Voogd een versnelde werkwijze afgesproken. “Daar stellen we beide personeel voor beschikbaar”, zegt Bas de Voogd. “Er wordt op dagbasis gewerkt.” De producten worden opgenomen in Klik & Sluit, het berekenings- en afsluitsysteem dat Voogd & Voogd het intermediair aanbiedt.
Voogd & Voogd organiseert samen met Aegon ontbijtsessies om het intermediair op de hoogte te brengen.

Reageer op dit artikel