nieuws

Volmacht Aegon voor Lancyr-kantoren

Archief

De franchiseorganisatie Lancyr, onderdeel van Delta Lloyd, heeft van Aegon een volmacht gekregen voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

Marcel Holtrop (Aegon Intermediair), Rianne Dekkers (Lancyr) en Ed van Uijen (Lancyr) kregen de handen op elkaar na ondertekening van het contract. De Aegon-collega’s Jan Willem Steijn, Christa van de Pol, Dolf Burger en Marcel de Jong mochten toekijken. De Aegon-volmacht is noodzakelijk voor Lancyr in verband met de plannen om per 1 januari eigen-labelproducten op de markt te brengen. Aegon wordt per die datum een van de risicodragers voor deze Lancyr-producten. Lancyr telt nu bijna vijftig kantoren en wil de komende drie jaar uitgroeien tot een organisatie van ongeveer 120 franchisenemers. In drie kantoren heeft Delta Lloyd een aandelenbelang.

Reageer op dit artikel