nieuws

Rob Wagenvoord bestuurslid SAR

Archief

Rob Wagenvoord is toegetreden tot het bestuur van de SAR, de Stichting Assurantie Registratie. Wagenvoord (42) is directeur van Willis Nederland en is daar onder meer verantwoordelijk voor employee-benefitsactiviteiten. Hij heeft bovendien een ruime kennis op het gebied van pensioenen. Hij maakt sinds de oprichting van de SAR deel uit van de testcommissie RMIA. Wagenvoord is Piet van der Made, van Steegh Assurantiën, opgevolgd. Van der Made blijft voorzitter van de testcommissie.

De SAR, een zelfstandig inschrijvingsregister voor de branche, werd aanvankelijk (nadat de wettelijke titel ‘makelaar’ was vervallen) opgericht voor inschrijving van Registermakelaars in Assurantiën (RMIA). De inschrijving verloopt via de testcommissie. Inmiddels is ook (voor personen én kantoren) inschrijving als Registeradviseur in assurantiën (RAIA) mogelijk (geen test, inschrijving op grond van B-diploma). In september komt er een register voor pensioenadviseurs (RPA) en op termijn een register voor EB-adviseurs. De SAR is opgericht door NBVA en NVA die statutair zitting in het bestuur hebben.

Reageer op dit artikel