nieuws

Primeline

Archief

Primeline

Primeline, voor 40% eigendom van SNS Reaal, biedt leden van boekenclub ECI een creditcard aan onder de naam ECI Visa Club Card. Voor deze kaart hoeft de klant geen jaarlijks vast bedrag te betalen. Primeline gaat onder de naam Laser Visa ook een eigen creditcard op de markt brengen.
DS Leven
DS Leven is de nieuwe statutaire naam voor de naamloze vennootschap Dirk Scheringa Beheer Leven (DSB Leven). De maatschappij heeft circa 80.000 overlijdensrisicoverzekeringen in portefeuille. Vorige maand werd een deel van de portefeuille – 40.000 aan geldkredieten gekoppelde levensverzekeringen – overgedragen aan de nieuwe levensverzekeraar Hollands Welvaren.
FVP
De regeling van de stichting FVP (Financiering Voortzetting Pensioenverzekering) wordt per 1 januari uitgebreid. Personen met een reïntegratie-uitkering op basis van de Wet REA vallen, met terugwerkende kracht per 1 juli 1998, onder de FVP-bijdrageregeling. Verder kunnen mensen met een kortdurend dienstverband (maximaal zes maanden) een FVP-bijdrage krijgen. Per 1 juli 2004 geldt voortaan een wachtperiode van 180 dagen. Meer informatie: www.svb.nl.
Toolkit Legal
Legal & General heeft zijn tussenpersonen voorzien van een Witteveen-toolkit. Deze bestaat onder meer uit een modelbrief voor werkgevers, een checklist voor bestaande pensioenverzekeringen van Legal zelf en een diskette met pensioenbrieven en een staffeltoets.

Reageer op dit artikel