nieuws

Postbank breidt notarisservice uit

Archief

De NotarisService van Postbank, een samenwerking met CMS Derks Star Busmann, is uitgebreid.

Klanten konden al voor een vast bedrag van e 663 een hypotheekakte laten opstellen bij vijftig notariskantoren. Nu wordt ook voor het passeren van de transportakte een vast bedrag gehanteerd, dat onafhankelijk is van de koopprijs van de woning.
Er wordt nu één vast totaaltarief gehanteerd voor notariskosten bij koop of verkoop van een woning en het (over)sluiten van een hypotheek. Dat tarief komt op e 663 (alleen hypotheekakte) of e 1.273 (hypotheekakte én transportakte) inclusief bijkomende kosten en btw. Het bedrag omvat de notariskosten voor de hypotheekakte en/of de transportakte, inschrijving in het Kadaster en recherchekosten. Niet inbegrepen in het tarief is het royeren van eventuele oude hypotheken (e 69 per royement).

Reageer op dit artikel