nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Twan Sprenkels (42) wordt per 1 januari 2004 de nieuwe directeur Marketing & Verkoop van Delta Lloyd. Hij volgt de in april vertrokken Jim de Boer op, die nu ad-interim bij SFB werkt. Sprenkels is nu algemeen directeur bij dochterbedrijf Nationaal Spaarfonds; hij werkt sinds 1996 bij Delta Lloyd Groep. Verder bestaat het directieteam, vanaf 1 januari 2004, uit Erica Blom, directeur Marketing en ing. Frank Elion, directievoorzitter Marketing & Verkoop.

Bij Ace Europe zijn recentelijk vier nieuwe medewerkers aangesteld. Mr. Peter Schellevis (47) is claims manager Financial Lines. Hij werkte eerder bij Reliance National Insurance Company en de Bloemers Nassau Groep. Hans Stooker (43) is claims handler Property & Casualty. Hij was voorheen tien jaar werkzaam bij Zurich Schade. Verder werken mr. Carl van Lieshout (37) en ing. Sijo Oudendag (44) als respectievelijk senior property underwriter en senior Technical Lines & Energy underwriter. Beiden kwamen van Allianz Global Risks.
Bij Arag Rechtsbijstand is Hans Thomas (41), sinds 1990 in dienst als accountmanager, benoemd tot manager National Accounts. Hij is de opvolger van Ruud Wildschut die sinds vorig jaar manager Commercie is. Thomas zal zich bezig gaan houden met landelijk opererende intermediairs die buiten de rayons van de individuele accountmanagers vallen.
Drs. Hubért Agterberg (35) is benoemd tot directeur van kantoor F. van Lanschot Bankiers in Zeist. Hij was adjunct-directeur Private Banking in Amersfoort. Agterberg volgt Nicolaas Sevenster op, die een functie buiten de bank heeft aanvaard.
Ron Franken (35) is deze maand aangesteld als accountmanager bij de Noordhollandsche van 1816. Hij was afkomstig van Allianz.
Bij CED Holding wordt Klaas Brand (36) per 1 december directeur van CED Personenschade en zal hij toetreden tot het managementteam. Hij is de opvolger van Rob Stroebel, die interim-manager wordt. Brand blijft verantwoordelijk voor de AVB-groep van EMN.
Petro van Laarhoven (33) is geslaagd voor de test Registermakelaar in Assurantiën. Van Laarhoven, werkzaam bij de Rabobank Kaatsheuvel-Loon op Zand, mag nu de titel RMIA voeren.
Overleden
Op 17 november is Herman de Swart onverwacht overleden. Hij is jarenlang docent geweest van assurantieopleidingsinstituten zoals AOC en SAVA en sinds 1 november 2001 werkzaam bij Meijers Assurantiën. De Swart is 54 jaar geworden.

Reageer op dit artikel