nieuws

Nusmeijer (Hypotheekshop) zit thuis na conflict

Archief

Niek Nusmeijer (56), algemeen directeur en minderheidsaandeelhouder van De Hypotheekshop (195 vestigingen), zit thuis wegens een zakelijk verschil van inzicht met De Hypotheekshop Centrale Organisatie in Huizen.

Volgens Nusmeijer is hij niet op non-actief gesteld. “Ik ben er even niet. Een mens kan toch ook ziek zijn?” Zijn werkzaamheden worden volgens hem waargenomen door interim-directeur Robert van Veelen. Op de vraag of hij te zijner tijd nog denkt terug te keren op zijn post, zegt Nusmeijer: “Als dat zou kunnen, ja.”
Alle franchisenemers van de 195 vestigingen van De Hypotheekshop zijn inmiddels per e-mail ingelicht over de absentie van Nusmeijer, die sinds 1 november 1997 leiding heeft gegeven aan de franchiseketen. Eerder was hij zeven jaar directeur bij De Hypothekers Associatie.
De aandelen van De Hypotheekshop zijn voor 70% in handen van de franchisenemers; de overige 30% zijn in bezit van Nusmeijer en de o/g-makelaarsorganisatie NVM.

Reageer op dit artikel