nieuws

‘Intermediair gunt ASR fantastische cijfers’

Archief

ASR (Amev Stad Rotterdam), de Nederlandse verzekeringstak van het Fortis-concern, heeft een sterk jaar achter de rug. Dat schrijft bestuursvoorzitter Carlo de Swart in een brief aan het intermediair.

De Swart toont zich in de brief aangenaam verrast, vooral over de hypotheekmarkt. “De hypotheekproductie heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen.” De productie steeg met 38%. Voor het oude ASR was 2000 al een recordjaar op hypotheekgebied: e 3,2 mld (+29%).
Ondanks de negatieve invloed van het nieuwe belastingplan, maar dankzij de hypotheken, steeg de nieuwe productie Leven met 13%. De productie Schade verbeterde ook, met 11%. “Een fantastische groei”, zo vat De Swart de cijfers samen. “Die u ons hebt gegund.” De ASR-topman besluit daarom met een lofzang op de tussenpersoon. “U kunt op ons rekenen door onze consequente keuze voor een single-channelstrategie. We gaan daarbij ook niet moeilijk doen om u door middel van moderne marketingtools in segmentatievakjes te persen. U bent, nu en in de toekomst, bij onze groepsmaatschappijen geen nummer. Daar kunt u ons aan houden.”

Reageer op dit artikel