nieuws

Hooge Huys wijzigt tarieven van beleggingsverzekeringen

Archief

Hooge Huys heeft de tarieven voor het Participatie Plan en het Persoonlijk Vermogen Plan verlaagd. Aan deze verlaging is een actie voor het intermediair gekoppeld.

De verlagingen worden bij de twee beleggingsverzekeringen indirect doorgevoerd. Bij het Participatie Plan zijn de inhoudingen op de premie verlaagd, afhankelijk van de looptijd. Dit levert een hogere investering op. Daarnaast is het overlijdensrisicotarief verlaagd. De poliskosten voor polissen met periodieke premiebetaling zijn wel verhoogd: van e 5,70 naar e 10. Het Participatie Plan wordt door deze aanpassingen goedkoper bij hoge premies (vanaf circa e 1.500). Bij toepassingen zonder overlijdensrisico en lage premies (tot circa e 1.200) pakt het plan juist duurder uit.
Het Persoonlijk Vermogen Plan kent een korting op de premie in de vorm van een extra investering, die afhankelijk van de looptijd 0,33% (1 jaar) tot 10% (30 jaar) bedraagt.
Voor het intermediair geldt tot het eind van het jaar een bonusprovisie en een incentive-programma: afhankelijk van het aantal gesloten polissen kan de tussenpersoon prijzen winnen die variëren van een fiets tot een notebook. Verder hebben de tussenpersonen een boekje met kortingsbonnen ontvangen.

Reageer op dit artikel