nieuws

Eindsprint derde thema pensioencampagne Levob

Archief

Levob is gestart met de derde fase van haar pensioencampagne. Dit keer gaat de aandacht uit naar 40+-consument die niet zo lang de tijd meer heeft om iets aan zijn pensioentekort te doen.

Na ‘Bepaalt Den Haag uw pensioendatum?’ en ‘Hoe geëmancipeerd is uw pensioen?’ luidt het nieuwe en laatste motto: ‘Tijd om voor uw pensioen een eindsprint te trekken?. Levob richt zich hiermee op de groep mensen van veertig jaar en ouder. Omdat in deze doelgroep volgens Levob veelal de mannen kostwinner zijn, zijn de reclame-uitingen vooral op mannen gericht. Hij moet zich kunnen identificeren met de man in het pak die in een raceauto stapt of een sprintje trekt op de sportfiets.
Volgens de verzekeraar heeft meer dan driekwart van de 40-plussers een pensioentekort. “Op jongere leeftijd is pensioen niet iets waar men al bewust mee bezig is. Vanaf veertig jaar krijgen mensen meer en meer de behoefte om te bekijken of hun pensioen wel goed geregeld is en welke mogelijkheden er zijn om alsnog de pensioenopbouw veilig te stellen. De periode tot de pensioendatum begint immers te dringen”, aldus de verzekeraar.
Ook voor dit thema heeft Levob weer een boekje met tien tips samengesteld en is het Levob-logo te zien voor en na de uitzending van het tv-programma Barend & Van Dorp. De derde fase van de pensioencampagne loopt tot medio juni. In oktober gaat Levob op herhaling met het eerste thema.

Reageer op dit artikel