nieuws

De Amersfoortse geeft vijf intermediairs een mediabudget

Archief

De Amersfoortse heeft de 75.000e aov gesloten en in het kader hiervan hebben vijf assurantiekantoren een mediabudget gewonnen

Intermediair dat tussen juli en de mijlpaal-dag een aov sloot, lootte hierdoor mee voor een prijs. De winnaars – de prijs wordt vijf keer weggegeven – krijgen, tenzij zij iets anders willen, een paar dagen de beschikking over een rijdend billboard. De route kunnen zij zelf bepalen.
Op de foto van links naar rechts de winnaars: Henk Mertens van Mertens Administratie & Advies in Nederweert, Rik Steentjes van Steentjes Verzekeringen in Lichtenvoorde, Tiny de Vries van Avizi in Hattem, Gosse Brouwer van Brouwer Assurantiën in Bussum, Stefan van Heemst en Gijs de Reus van kantoor De Reus & Van Heemst in Koudekerke. Brouwer Assurantiën heeft het mediabudget, groot e 3.400, beschikbaar gesteld voor een goed doel.

Reageer op dit artikel