nieuws

Avéro en RSA voegen volmachtbedrijf samen

Archief

De volmachtbedrijven van Avéro Achmea en Royal&SunAlliance Nederland (RSA) worden per 1 november geïntegreerd.

In juni werd RSA Benelux door Avéro overgenomen; de volmachtbedrijven zijn vanaf 1 januari werkzaam onder de naam Avéro. Het gecombineerde volmachtbedrijf heeft 98 gevolmachtigden en een marktaandeel van circa 10%.
De werkzaamheden blijven plaatsvinden vanuit de huidige vestigingen in Amsterdam en Leeuwarden. Danny van der Eijk, vice-voorzitter van de Avéro-directie, wordt verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf, waarbij Arthur Goes, bij RSA manager van het volmachtbedrijf, de dagelijkse leiding krijgt.
Jaap de Louw, manager volmachten bij Avéro, wordt per 1 november hoofd Commercie van het schade-, ziektekosten- en inkomensbedrijf. Hij neemt taken over van directeur Commercie Jan Evertse, die medio volgend jaar met pensioen gaat.

Reageer op dit artikel