Partnerparade AMdag 2024. In de spotlights: Blinqx

Partnerparade AMdag 2024. In de spotlights: Blinqx

In deze serie richten we de spotlights op diverse partners die op 5 november aanwezig zullen zijn op de AMdag in De Fabrique in Utrecht. Deze week aan de beurt: aanbieder van softwareoplossingen voor financiële dienstverleners, Blinqx Verzekering & Hypotheek.

Voor Blinqx is de AMdag dé gelegenheid om de branche te ontmoeten, relaties te onderhouden en op te bouwen en informatie uit te wisselen met partners.

Blinqx gelooft sterk in haar softwareoplossingen en hanteert een ‘human-centered’ aanpak, waarbinnen de financieel adviseur centraal staat. Deze benadering betekent dat Blinqx altijd al veel tijd en aandacht besteedt aan haar relaties. De AMdag biedt hen een unieke kans om ook op een andere manier met de adviseur in contact te komen.

Tijdens een-op-een gesprekken, kennissessies en presentaties op de AMdag krijgt Blinqx waardevolle input en feedback van haar gebruikers. Deze input wordt vervolgens weer gebruikt als bron van inspiratie voor nieuwe innovaties, waarmee het bedrijf zijn klanten blijft verrassen.

Een bijzonder debuut

Blinqx heeft een bijzondere band met de AMdag. Blinqx Verzekering en Hypotheek werd in haar huidige vorm namelijk een maand voor de AMdag-editie van 2023 gelanceerd.

De AMdag bood hen zo de perfecte gelegenheid om de branche te laten kennismaken met Blinqx en vice versa. Met drinkflessen, kras & win-acties en mooie fotomomenten met de winnaars was dit een memorabel debuut.

Blinqx beter leren kennen?

Benieuwd naar de ontwikkelingen die Blinqx het afgelopen jaar heeft doorgemaakt? Kom dan naar de AMdag en ga het gesprek aan!

Dit is Blinqx

Blinqx ontwikkelt cloud-oplossingen die bedrijven en mensen laten groeien. De aanbieder van softwareoplossingen voor financiële dienstverleners onderscheidt zich door een alles-in-één platform, die de interne processen van klanten efficiënter en inzichtelijker maakt.

Nina van de Poll

Nina van de Poll

Redacteur AM