AMpodcast De Assurantieclub - Trends in hypotheken

AMpodcast De Assurantieclub - Trends in hypotheken
V.l.n.r. Alexandra Meijer, Paulien Koopman, Bert Sonneveld en Maaike Verhoef

De hypotheekmarkt is constant in verandering. Waar de laatste jaren in het teken stonden van de lage rente, is deze nu weer aan het stijgen. Ook spelen thema's overwaarde, aflossingsvrij en verduurzaming momenteel een belangrijke rol. Tijdens de zevende aflevering van De Assurantieclub zoomen we in op de trends in hypotheken.

Hoewel de grootste gekte op de woningmarkt (voor nu) achter ons lijkt te liggen, speelt er genoeg het gebied van hypotheken. Het is iets waar de gasten van deze aflevering dagelijks in hun werk rekening mee moeten houden. Paulien Koopman is Financieel planner van het jaar 2021 en Maaike Verhoef geeft hypotheekadvies onder de naam 'Advies met M.I.N.T.'.

Van het overbieden en de risico’s nu de rente weer stijgt tot het aflossingsvrij financieren en woningverduurzaming. Koopman en Verhoef vertellen hoe ze ermee omgaan in hun dagelijkse werkzaamheden. Wel of geen aflossingsvrij? Wat zijn de mogelijkheden van overwaarde? En hoe begin je over woningverduurzaming? Ontdek het in de podcast.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM