WEBINAR DocuSign - Waarom digitale handtekeningen de weg leiden

WEBINAR DocuSign - Waarom digitale handtekeningen de weg leiden

Hoe werkt een digitaal overeenkomstproces binnen de verzekeringsbranche en zijn e-handtekeningen rechtsgeldig? Op deze vragen wordt antwoord gegeven tijdens dit webinar van DocuSign.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de digitale transformatie van de verzekeringsbranche is nu dan toch echt in volle gang. Dat is nergens zo duidelijk merkbaar als bij de afhandeling van verzekeringsovereenkomsten, claims en het verklaringen. Digitaal verzekeren in dit digitale tijdperk is volgens Igmar Quist van Docusign een must. Maar hoe werkt het? DocuSign licht dit toe in een gesprek gaan met Erwin Looman van Zwitserleven over de digitale transformatiereis en de belangrijke rol die digitaal ondertekenen daarin speelt.

Quist is een gespecialiseerde executive die grote bedrijven helpt bij het digitaliseren van bedrijfsprocesen en het stroomlijnen van workflows. Hij faciliteert het digitaal zakendoen tussen organisaties door het voorbereiden, ondertekenen en beheren van overeenkomsten en het ondernemen van actie daarop te automatiseren met behulp van cloudtechnologie. Looman is datamanager en beoordeelt onder meer de risico’s van particuliere en (groot) zakelijke relaties om hun klantintegriteit te waarborgen en om witwassen en bijvoorbeeld financiële steun aan terrorisme tegen te gaan.