Chubb-webinar uitgesteld: hoe zorg je voor reizende werknemers?

Chubb-webinar uitgesteld: hoe zorg je voor reizende werknemers?

Helaas heeft Chubb het webinar 'Hoe zorg je voor reizende medewerkers?' van 24 maart moeten uitstellen. Chubb zal een nieuwe datum later in het jaar prikken en deze communiceren zodra bekend.

De inhoud van het webinar: steeds meer organisaties zijn internationaal actief en sturen hun medewerkers naar de meest uiteenlopende landen, met alle risico’s van dien. Met de informatie en tips die tijdens het webinar aangereikt worden, kunnen tussenpersonen hun klanten beter adviseren en voorlichten: hoe kan een organisatie de juiste afweging maken om mensen al dan niet naar een bepaald gebied te laten reizen?

Hoe zorgen zij ervoor dat medewerkers goed voorbereid op reis gaan? En mocht zich onverhoopt een incident voordoen tijdens de reis, beschikken medewerkers dan over de juiste tools en hulpdiensten?

Webinar

Tijdens het webinar gaat Jeroen Middeldorp,  corporate business leader bij Chubb, in gesprek met Dick Bijman, underwriter bij Chubb, en Bart Berg, account manager bij VHD. Zij zullen uitgebreid stilstaan bij:

  • de rol van de werkgever en werknemer;
  • actuele risico's en ontwikkelingen;
  • verzekeringsoplossingen;
  • nuttige tools vóór en tijdens de reis;
  • noodhulp.

Chubb werkt voor de zakelijke reisverzekeringen samen met VHD op het gebied van hulp bij incidenten. VHD is al meer dan 50 jaar de specialist in het organiseren van hulp na incidenten en het geven van advies hieromtrent.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van hun partnerberichten.