video

Verzekeringsoplossingen voor bijzondere objecten en risico’s

Schade 2317

Verzekeringsoplossingen voor bijzondere objecten en risico’s

Bij de Vereende denken we continu na over hoe wij de assurantieadviseurs kunnen ondersteunen en voorzien van informatie. Onderstaande video geeft een overzicht van wat de Vereende doet en kan door adviseurs tijdens klantgesprekken worden gebruikt.

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief zoomen we vaak in op bijzondere objecten en risico’s die wel bij de Vereende verzekerd kunnen worden. Daarmee hopen wij dat de assurantieadviseurs vaker, bij het aanbod van een bijzondere of risicovolle verzekeringsvraag, ‘even Rijswijk bellen’.

In eerdere regiobijeenkomsten is door de adviseurs aangegeven dat zij een overzicht van de objecten en bijzondere risico’s die wij verzekeren misten. Daarom hebben wij een productvideo ontwikkeld. De video kan door de adviseurs tijdens klantgesprekken worden gebruikt of worden getoond in de ontvangstruimte op kantoor.

Hoewel de video een uitgebreid overzicht laat zien, is een dergelijk overzicht nooit helemaal compleet. Eens in de zoveel weken komen er bij de Vereende bijzondere verzekerde objecten en risico’s in de boeken bij. De productvideo laat de meest voorkomende verzekeringsoplossingen zien. Volledig kunnen we in overzichten, artikelen en aanvullende informatie dus nooit zijn. Daarom roepen wij de assurantieadviseur ook op om bij twijfel over een verzekeringsoplossing altijd contact met de Vereende op te nemen. Wij vinden dat een assurantieadviseur pas mag zeggen dat iets onverzekerbaar is als ze met ons hebben gesproken.

Dit is een partnerbijdrage van de Vereende. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van de Vereende.

Video

Reageer op dit artikel