video

Webinar ‘De cyberverzekering: alles duidelijk?’

Schade 1715

Webinar ‘De cyberverzekering: alles duidelijk?’

De vraag naar cyberverzekeringen is enorm gegroeid. Zeker sinds de wet Meldplicht Datalekken vorig jaar werd ingevoerd. Maar wat is cybercriminaliteit nu eigenlijk? Hoe groot is het probleem? Moet je je er wel of niet tegen verzekeren? In dit Webinar van Chubb gaan Bernard Goede en Jelmer Andela hier dieper op in.

Tijdens het webinar ‘De cyberverzekering, alles duidelijk?’ beantwoordt Jelmer Andela, specialist op het gebied van cyberverzekeringen, in drie kwartier veelvoorkomende vragen over cyberrisico’s- en verzekeringsoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

In een vraaggesprek wordt ingegaan op de zin of onzin van de cyberverzekering, veelgehoorde tegenwerpingen, de overlap met andere verzekeringsproducten en de toegevoegde waarde die de cyberverzekering biedt naast de financiële vergoeding van schade.

Chubb heeft wereldwijde expertise en decennialange ervaring met het verzekeren van cyberrisico’s van zowel multinationals als het MKB en deelt met plezier haar kennis over dit actuele onderwerp.

Bekijk hier het webinar.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Video

Reageer op dit artikel