AMdag wordt dit jaar De Week van AM

Veel fysieke evenementen zijn tot eind dit jaar geannuleerd vanwege alle RIVM-eisen tegen de verspreiding van corona. Dat geldt ook voor AMinnosurance en de AMdag. Hiervoor in de plaats komt de Week van AM. Daarin worden gedurende vijf dagen tal van kleinere events en digitale presentaties samengevoegd tot een week vol kennisuitwisseling en netwerkmomenten voor intermediair en verzekeraar.

De Week van AM biedt een sterk online programma met livestreams, podcasts, webinars, rondetafelgesprekken, virtuele ontmoetingen en volop mogelijkheden om te netwerken. Innovatie en omgaan met de nieuwe uitdagingen, vormen een onderdeel van De Week van AM, maar daarnaast presenteren we ook een dagelijks journaal waarin de redactie van AM samen met presentator Rens de Jong actuele zaken bespreekt.

Futurologen delen hun visie op verzekeren 2050

Het zou dit jaar de 30e aflevering worden van de AMdag en dus kijken we niet alleen terug, maar ook vooruit. Zo zullen futurologen hun visie delen op verzekeren in 2050. En gaan we op reportage om hoogtepunten uit heden en verleden nader te duiden.

De Week van AM: 23-27 november

De Week van AM vindt plaats van 23 tot en met 27 november.

Redactie

Redactie