nieuws

AOV van Movir krijgt directe koppeling in Rolls, Meetingpoint en Moneyview

Schade 529

De AOV van Movir is sinds kort rechtstreeks aan te vragen met drie grote vergelijkingspakketten. Via de software van Rolls, Meetingpoint en Moneyview is er een rechtstreekse koppeling met de verzekeraar gerealiseerd. Dubbele invoer is daardoor niet meer nodig.

AOV van Movir krijgt directe koppeling in Rolls, Meetingpoint en Moneyview

Movir verwacht door de koppeling met de drie pakketten dat het aanvraagproces voor adviseurs veel sneller doorlopen kan worden. De online gezondheidsverklaring wordt volgens Movir ook beter ingevuld.

Telefonische hulp

De gezondheidsverklaring kan met of zonder telefonische hulp van een zogeheten co-adviseur medisch worden afgenomen. Volgens de NN-dochter komen verzekerden sneller door de vragenlijst heen als ze direct telefonisch hun vragen kunnen stellen.

Reageer op dit artikel