nieuws

Reaal komt met preventieplatform voor het MKB

Schade 1001

Reaal zet de komende periode vol in om schades, in met name het MKB, te voorkomen. Daarom heeft de verzekeraar een online preventieplatform opgericht met daarop tips om zelf maatregelen te nemen tegen bijvoorbeeld extreem weer, inbraak of waterschade.

Reaal komt met preventieplatform voor het MKB

Naast volgens Reaal bruikbare tips heeft de verzekeraar die nu nog onder de vlag van Vivat opereert ook experts geselecteerd die via het platform te raadplegen zijn. Met de lancering van het preventieplatform wil Reaal financieel adviseurs verder ondersteunen bij hun preventieve rol richting hun zakelijke klanten.

Lijfwacht

Reaal lanceerde eerder Reaal Lijfwacht, waarbij ondernemers tips krijgen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Daar is nu het preventieplatform Bedrijfswacht aan toegevoegd. “Preventie neemt binnen Reaal een belangrijke rol in. Steeds vaker stellen wij dan ook eisen aan onze zakelijke klanten op het gebied van preventie”, zegt Alex de Langen, directeur Intermediair P&C van Reaal.

Schade beperken

“Om hen daarin te ondersteunen hebben wij Reaal Bedrijfswacht opgericht. Door middel van Bedrijfswacht hopen wij op een innovatieve en uitdagende manier mensen na te laten denken over preventie en hen instrumenten te bieden waardoor zij met veel plezier kunnen blijven ondernemen en tegelijkertijd schades zoveel mogelijk kunnen voorkomen of beperken.”

Reageer op dit artikel