nieuws

HIP Next uitgebreid met zakelijke schadeverzekeringen

Schade 772

Adviseurs die gebruikmaken van HIP Next kunnen voortaan ook zakelijke schadeverzekeringen vergelijken. Softwarebouwer Hofstaete heeft het frontoffice-platform uitgebreid met een nieuwe vergelijker.

HIP Next uitgebreid met zakelijke schadeverzekeringen

De nieuwe zakelijke vergelijker kan worden ingezet voor nieuwe en bestaande relaties. Bij die laatste groep worden bepaalde gegevens alvast ingevuld. Voor een premievergelijking voert de adviseur ontbrekende bedrijfsgegevens en de gewenste dekkingen in. Ook moeten een paar branchespecifieke vragen worden beantwoord. Adviseurs selecteren zelf welke maatschappijen ze willen vergelijken.

Bijzondere risico’s

De vergelijker bevat een speciale module voor bijzondere risico’s of special limits. Adviseur kunnen ervoor kiezen om een maatwerktraject in te gaan voor dat product, in samenwerking met de acceptant.

Reageer op dit artikel