nieuws

Genomineerden Actuaris van het Jaar Prijs 2019 bekend

Schade 1113

Dick Boeijen, Daan Kleinloog, Richard Plat en Gisella van Vollenhoven zijn genomineerd voor de Actuaris van het Jaar Prijs 2019. Eind deze maand wordt bekend wie van hen de prijs in ontvangst mag nemen.

Genomineerden Actuaris van het Jaar Prijs 2019 bekend
Dick Boeijen (boven links), Gisella van Vollenhoven, Daan Kleinloog (onder links) en Richard Plat.

De jury heeft alle voordrachten vanuit het publiek bestudeerd en beoordeeld op basis van hun bijdrage aan het actuariële vakgebied, maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid en visie op het vak.

Interview

De jury onder leiding van Ronald Latenstein (Oud-voorzitter Raad van Bestuur Verbond van Verzekeraars en SNS Reaal), en onder andere Tweede Kamerlid Helma Lodders van de VVD, interviewen de genomineerden de komende weken. Er is ook een publieksjury.

Talent van het jaar

De genomineerden voor Actuarieel Talent van het Jaar zijn eveneens bekendgemaakt. Het gaat dit jaar om: Stephan van Stalborch, Timo van der Veen en Linda Vos. De Actuarieel Talent van het Jaar Prijs is gericht op Actuariële talenten van maximaal 35 jaar. Ook hier staan zichtbaarheid en visie centraal. Actuarieel professionals die nu al een uithangbord zijn voor de beroepsgroep.

Reageer op dit artikel