nieuws

Zurich en Northwave slaan de handen ineen bij cyberverzekeringen

Schade 942

Zurich Insurance Benelux en Northwave Intelligent Security Operations hebben de handen ineengeslagen. Op het gebied van cyberverzekeringen zijn zij een samenwerkingsverband aangegaan.

Zurich en Northwave slaan de handen ineen bij cyberverzekeringen

Northwave is specialist op het gebied van cyberveiligheid en helpt de polishouders van Zurich met een gepersonaliseerd preventief actieplan om bedrijven voor te bereiden op cyberincidenten. Het Northwave Computer Emergency Response Team (CERT) is tevens het team dat een onderneming weer op de rit helpt na een cyberincident.

Hulpdiensten

‘’Wij laten onze polishouders alvast kennismaken met de hulpdiensten; dat geeft klanten meer vertrouwen in hoe zij dienen te handelen wanneer het komt tot een incident’’, aldus ceo Dirk de Nil van Zurich Benelux. Een goede samenwerking tussen klant, verzekeraar en incidentresponsteam is volgens Zurich cruciaal voor het snel afhandelen van incidenten en om de schade te beperken.

Cyberincident

‘’Samenwerken met Zurich betekent dat wij nu gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen om onze klanten in staat te stellen om snel en goed te reageren op een cyberincident’’, aldus ceo Steven Dondorp van Northwave Steven.

Innovatie

Zurich is van plan nieuwe innovatieve verzekeringsoplossingen aan te bieden, die beter aansluiten bij de behoefte van de klant. De nieuwe cyberverzekering van Zurich wordt in het najaar gelanceerd en is bedoeld voor alle soorten bedrijven.

am:innosurance: Van buiten naar binnen

Disruptie komt bijna altijd van buiten. Daarom gaan we tijdens am:innosurance 2019 op dinsdag 17 september in De Fabrique in Utrecht niet navelstaren. We willen leren van andere branches. We kijken bijvoorbeeld naar nieuwe partijen die zich mengen in de verzekeringswereld. We halen expertise van grote retailbedrijven naar binnen en we signaleren nieuwe technologische ontwikkelingen. De vertaling daarvan naar binnen is niet minder belangrijk!

Het is nu mogelijk tickets met vroegboekkorting te kopen.

Reageer op dit artikel