nieuws

Fabrikant zonnepanelen verzekert terugverdientijd

Schade 16817

Solarwatt stapt in verzekeringen. De Duitse fabrikant van zonnepanelen heeft haar aanbod uitgebreid met een verzekering die klanten min of meer garandeert dat hun investering in zonnepanelen wordt terugverdiend.

Fabrikant zonnepanelen verzekert terugverdientijd

De fabrikant heeft ervoor gekozen om een totaaloplossing aan te bieden. “Nu steeds meer huishoudens hun eigen stroomopwekking beheren, wordt het belangrijker dat leveranciers een totaaloplossing bieden. Met de verzekering zijn onder andere diefstal, vandalisme en extreme weersomstandigheden gedekt, zodat het rendement van de investering niet in gevaar wordt gebracht”, aldus de leverancier. Solarwatt is naar eigen zeggen de eerste die een verzekering aanbiedt met volledige dekking.

Langdurig rendement

De Duitse fabrikant richt zich op een langdurig rendement en gelooft in een holistische benadering. “Zonnepanelen worden steeds minder een op zichzelf staand product en voorzien een huis steeds vaker 100% van alle benodigde energie. De Volledige Dekking verzekering zorgt ervoor dat mensen bij onvoorziene omstandigheden niet opnieuw een investering in zonnepanelen hoeven te doen of mogelijk een aanzienlijk deel van hun jaaropbrengst mislopen.”

Reageer op dit artikel