nieuws

Chubb stort zich op Nederlandse festivals met nieuwe event-verzekering

Schade 2420

Verzekeraar Chubb brengt een nieuwe evenementenverzekering naar de Nederlandse markt. Event Verzekerd is een pakketverzekering die dekking biedt voor annulering, aansprakelijkheid, ongevallen, materialen en geldschade. Chubb was al actief in evenementen, maar alleen in annuleringen en aansprakelijkheid met verzekeringen die liepen via het Londense kantoor van de verzekeraar.

Chubb stort zich op Nederlandse festivals met nieuwe event-verzekering

De nieuwe pakketpolis wordt lokaal geïntroduceerd met Nederlandse voorwaarden. Chubb trok voor de verzekering senior underwriter entertainment Maarten Westerhof aan, voorheen accountmanager evenementen bij NN. Westerhof wijst erop dat er jaarlijks 1.115 festivals plaatsvinden in Nederland. “Het gros van de evenementen wordt georganiseerd door kleine of middelgrote organisaties. Dankzij onze ruime ervaring met het verzekeren van evenementen weten we precies hoe we op hun behoeften in kunnen spelen.”

Geen bovengrens

Event Verzekerd is volgens Chubb geschikt voor een breed scala aan evenementen, van sporttoernooien tot bedrijfsfeesten. De verzekeraar hanteert qua omvang geen bovengrens. Aan de onderkant van het spectrum geldt een minimumpremie van 250 euro.

Reageer op dit artikel