nieuws

Verzekeruzelf verkoopt geen losse WA-verzekeringen meer

Schade 3397

Online verzekeraar Verzekeruzelf biedt nieuwe klanten geen WA-verzekering meer aan. Autoverzekeringen zijn sinds deze week alleen nog verkrijgbaar met een beperkt casco- of volledig cascodekking. Volgens een woordvoerder van moederbedrijf Intrasurance gaat het om een strategische keuze, omdat de WA-verzekeringen van Verzekeruzelf al enige tijd verlieslatend waren.

Verzekeruzelf verkoopt geen losse WA-verzekeringen meer

Op de website van Verzekeruzelf wordt in de FAQ’s de vraag gesteld wanneer het weer mogelijk is om een WA-verzekering af te sluiten. “Op dit moment is het nog niet bekend wanneer wij weer een autoverzekering met WA-dekking aan kunnen bieden. Wij werken hard aan een oplossing”, luidt het antwoord. Volgens de woordvoerder is dat wat ongelukkig geformuleerd en zullen er voorlopig geen WA-verzekeringen verkrijgbaar zijn.

Bestaande klant

De woordvoerder benadrukt overigens dat er voor bestaande relaties nog wel mogelijkheden zijn. “Klanten die al het nodige bij ons verzekerd hebben, die kunnen we nog wel een oplossing bieden. De stop geldt dus alleen voor nieuwe klanten.” Ook klanten die al een WA-verzekering hebben bij Verzekeruzelf, blijven gewoon verzekerd.

Reageer op dit artikel