nieuws

Arag stelt Gerda de Vries aan als nieuwe directeur HRM

Schade 986

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft Gerda de Vries aangesteld als nieuwe directeur HRM. Per 15 juni maakt ze deel uit van het directieteam. Ze krijgt als taak om verdere invulling te geven aan de strategische pijler ‘aantrekkelijk werkgeverschap.’ De Vries werkt sinds 2010 bij Arag, waar ze begon als personal assistent. Daarna was ze onder meer business consultant en zette ze het Arag Project Management Office op.

Arag stelt Gerda de Vries aan als nieuwe directeur HRM

“Als familiebedrijf willen wij graag verder investeren in de huidige collega’s en hebben we een sterke behoefte aan nieuwe talenten en vaardigheden”, zegt CEO van Arag Marc van Erven. “Daarom is een van onze strategische pijlers ‘aantrekkelijk werkgeverschap’. Ons doel is om ARAG Nederland als innovatieve verzekeraar een plek te laten zijn waar (juridisch) talent graag werkt en zich kan ontwikkelen.”

Wisselingen

Arag heeft dit jaar meer mutaties in de directie. Voormalig Vivat-bestuurder Carola Wijkamp werd de nieuwe directeur verzekeringen en in februari van dit jaar trad ook Marjolein Smeets toe tot de directie van Arag. Zij vervult de rol van CTO, chief technology officer en heeft de opdracht om de digitale transformatie van de rechtsbijstandverzekeraar vorm te geven.

Reageer op dit artikel