nieuws

Ron Bavelaar volgt Joost Heideman op als bestuursvoorzitter Univé

Schade 4156

De ledenraad van Univé heeft Ron Bavelaar (60) benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Bavelaar was de afgelopen vijf jaar directievoorzitter van uitvaartverzekeraar Yarden en daarvoor onder andere directeur van de Hypotheekshop. Bij Univé gaat hij zich met medebestuursleden Miranda Hendriks en Ellen Peper bezighouden met de professionalisering van de Univé-formule en het vergroten van de commerciële slagkracht. Bavelaar start vanaf 1 juni in zijn nieuwe functie.

Ron Bavelaar volgt Joost Heideman op als bestuursvoorzitter Univé

RvC-voorzitter Danny van de Eijk is verheugd met de benoeming van Bavelaar. “De afgelopen jaren heeft Univé flinke stappen gezet om een vitaal en toekomstvast zekerheidsmerk te worden dat zich niet alleen richt op het traditionele verzekeren, maar steeds nadrukkelijker ook op het voorkomen en beperken van risico’s. Met Ron krijgt Univé een stevige, visie gedreven bestuurder die beschikt over een sterke, open persoonlijkheid en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.”

Omnichannel

Bavelaar ziet er naar uit om de strategie van Univé verder in praktijk te brengen. “Van oudsher is Univé een sterk coöperatief merk dat dichtbij haar leden staat en vanwege haar persoonlijke benadering al jaren op hoge klantwaarderingen kan rekenen. Met onder meer de merkvernieuwing, omnichannel-strategie en de groeiende nadruk op risicopreventie, geeft Univé duidelijk blijk van haar ambities voor de toekomst.”

Reageer op dit artikel