nieuws

Openclaims gaat samenwerking aan met AkzoNobel

Schade 867

Schadeplatform Openclaims wil met kennis van autoreparatielakken de dienstverlening verbreden. De insurtech is daarvoor een samenwerking aangegaan met AkzoNobel Vehicle Refinishes, producent van deze lakken.

Openclaims gaat samenwerking aan met AkzoNobel
Lex Orie van Open Claims.

De samenwerking tussen de twee partijen is een zogenaamd kennispartnerschap. AkzoNobel helpt schadeherstellers hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. “Ons partnerschap met AkzoNobel zorgt dat we schadeherstellers nog beter kunnen helpen met hun afhandeling van reparaties. Op die basis kunnen schadeherstelbedrijven zich specialiseren wat zorgt voor lagere kosten in de hele keten”, aldus Lex Orie (foto), ceo van Openclaims.

Bredere dienstverlening

Door de toegang tot de kennis van lakproducent AkozNobel hoopt Orie dat herstelbedrijven waarmee Openclaims samenwerkt hun resultaat kunnen verbeteren. Hij verwacht dat de samenwerking leidt tot verbreding van de dienstverlening. Openclaims is drie jaar geleden begonnen in Nederland maar heeft de ogen inmiddels gericht op de internationale autoschadeherstelmarkt.

Reageer op dit artikel