nieuws

Klaverblad wil zelfstandige verleiden met nieuwe flexibele AOV

Schade 2367

Met een nieuwe flexibele AOV wil Klaverblad Verzekeringen zzp’ers overhalen om zich tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Het nieuwe product heeft een korte uitkeringsduur waardoor de verzekeraar de prijs kan drukken. De polis kan volgens verzekeraar als opstapje dienen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een langere uitkeringsduur dan de maximale vijf jaar van de nieuwe AOV Flex.

Klaverblad wil zelfstandige verleiden met nieuwe flexibele AOV

“Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze die te duur vinden”, zegt manager Productontwikkeling Vera van Putten. “Door de vele keuzemogelijkheden en doordat de verzekering tijdens de looptijd makkelijk is aan te passen, kan de ondernemer steeds inspelen op zijn situatie.” De verzekering heeft een beperkte uitkeringsduur van 1 tot maximaal 5 jaar, de eigenrisicotermijn kan variëren van twee weken tot twee jaar.

Coach

Zzp’ers die willen overstappen naar een uitgebreidere AOV van Klaverblad kunnen dat in de eerste drie jaar doen zonder nieuwe gezondheidsverklaring. Bij arbeidsongeschiktheid begeleidt een persoonlijke coach de verzekerde bij de reïntegratie, met het doel om het bedrijf te kunnen voortzetten. De begeleiding loopt tot maximaal een half jaar door na het verstrijken van de uitkeringsduur.

Reageer op dit artikel