nieuws

Chubb breidt Travel Smart uit met e-learning modules

Schade 1056

Chubb heeft haar Travel Smart oplossing voor zakenreizigers uitgebreid met twaalf nieuwe e-learning modules over relevante en actuele onderwerpen, zoals cyber, terroristische dreiging en kidnapping. Het hele e-learning programma is bovendien volledig geïntegreerd in de oplossing, wat het gebruiksgemak voor zakenreizigers aanzienlijk vergroot.

Chubb breidt Travel Smart uit met e-learning modules

“Met de nieuwe e-learning modules kunnen medewerkers zich nu nog beter voorbereiden op hun reis,” aldus Arjen van Dun, Regional Head of Corporate & Distribution Accident & Health bij Chubb. “Ze krijgen inzicht in de specifieke risico’s van hun bestemming en hoe ze die kunnen beperken. Werkgevers kunnen met Chubb Travel Smart beter invulling geven aan hun zorgplicht.”

Waarschuwingen

Chubb Travel Smart, beschikbaar via desktop en app maakt zakenreizen veiliger: het uitgebreide e-learning programma maakt medewerkers bewust van de specifieke risico’s van hun aanstaande reis en helpt hen die risico’s te beperken en beheersen. Onderweg hebben ze direct toegang tot essentiële diensten en informatie, zoals dag en nacht bereikbare medische of beveiligingshulp. Ook stuurt Travel Smart locatiegebaseerde waarschuwingen die zakelijke reizigers helpen hun veiligheid te waarborgen en problemen te vermijden.

Acute veiligheidsdreiging

Voor risk en HR-managers biedt Travel Smart een online dashboard waarmee ze in real-time een volledig overzicht hebben van reizende medewerkers, hun locatie en of zij zich in een risicogebied bevinden. Ze kunnen hen e-mails en sms-berichten sturen, bijvoorbeeld over een verandering in de reisroute. Bij een acute veiligheidsdreiging kunnen ze medewerkers vragen in te checken en te bevestigen dat ze veilig zijn.

Gamification

De nieuwe e-learning modules zijn ontwikkeld in samenwerking met Global Warning Systems, een toonaangevende expert op het gebied van veiligheidsinformatie voor zakenreizigers.

“De e-learning modules zijn volledig geïntegreerd in Travel Smart. Zowel in de desktop als in de app,” zegt Andreas Rodman, CEO van GWS. “Door deze integratie en het gebruik van ‘gamification’ zorgen we voor optimaal gebruiksgemak en een hogere mate van interactie. Dit resulteert in een groter veiligheidsbewustzijn bij de zakenreizigers. Werkgevers kunnen monitoren of hun werknemers goed voorbereid op reis gaan, dankzij de geautomatiseerde rapportage over het gebruik van de app.”

Meer over Travel Smart

Meer informatie over Chubb Travel Smart in de Benelux vindt u op Chubb.com. De informatie is in het Engels.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel