nieuws

Automotive Insurance Nederland neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM

Schade 2109

DFM Verzekeren, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, draagt met ingang van 1 april de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland B.V. Hiertoe behoren garageverzekeringen, wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen.

Automotive Insurance Nederland neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM

Diverse ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt hebben ertoe geleid dat Volkswagen Pon Financial Services besloten heeft te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen en de focus op haar kernactiviteiten te vergroten.

Vier medewerkers uit de buitendienst van DFM Verzekeren/MAN Financial Services hebben Automotive Insurance Nederland opgericht. Dat zijn René Bisschop, Ben Struijk, Ralf Verhagen en Erik Klaren. De huidige drie medewerkers van de commerciële binnendienst gaan ook over naar de nieuwe organisatie.

De beide directies hebben uitgesproken korte lijnen en een goede samenwerking als noodzaak en vanzelfsprekendheid te zien.

Reageer op dit artikel