nieuws

Merknaam Nederlanden van Nu verdwijnt en wordt SV-direct

Schade 2309

Het laatste restant van de voormalig verzekeraar Nederlanden van Nu is sinds dit weekend verdwenen. De handelsnaam is gewijzigd in SV-direct, eigendom van het Eindhovense Anac Verzekeringen. De Nederlanden van Nu was voorheen een zelfstandige verzekeraar. In 2015 werd de maatschappij eigendom van Generali. Alleen de website bleef daarna bestaan.

Merknaam Nederlanden van Nu verdwijnt en wordt SV-direct

De verzekeringen die via de website werden verkocht, kwamen uit bij Anac Backoffice. Bij de overname van Generali door ASR, werd laatstgenoemde de risicodrager. Volgens Rob Oomens, manager e-commerce bij Anac, was het tijd om helemaal schoon schip te maken. Dit weekend hebben alle verzekerden met een Nederlanden van Nu-polis bericht gekregen van de naamswijziging in SV-direct, waarbij SV staat voor schadeverzekeringen.

Alleen naamswijziging

Volgens Oomens zullen verzekerden behalve de naamsverandering niets merken van de wijziging. “Aan de polisvoorwaarden verandert er niets. De inhoud is niet veranderd en de premieregels blijven ook hetzelfde”, zegt Oomens. Hoe groot de portefeuille precies is, kan Oomens niet zeggen.

Reageer op dit artikel