nieuws

Innovatielab NN komt met dienst die inzicht moet geven in wagenpark

Schade 1277

Hoe zorg je voor het terugdringen van bijvoorbeeld autoschades? Of hoe krijg je inzicht in je brandstofverbruik of onderhoudskosten van je voertuigen? Het innovatielab van Nationale-Nederlanden wil ondernemers en chauffeurs met Hello Mobility inzicht geven in hun wagenpark met het doel dat zij kunnen besparen.

Innovatielab NN komt met dienst die inzicht moet geven in wagenpark

“Uit onze klantdata weten we dat ondernemers flink kunnen besparen binnen hun wagenpark met relatief eenvoudige aanpassingen”, zegt, directeur Kokke van der Werf van het innovatielab Sparklab van de verzekeraar. “Met Hello Mobility helpen we ze om hiermee structureel aan de slag te gaan.”

Combinatie online dashboard en coaching

Hello Mobility combineert de resultaten van meetapparatuur in voertuigen met persoonlijke coaching om gericht de resultaten van een wagenpark te verbeteren. Samen met een coach analyseren ondernemers het wagenpark. Via een online dashboard worden de resultaten, zoals rijgedrag, schadeverloop, brandstofverbruik en de onderhoudskosten bijgehouden. Aan de hand daarvan stelt de coach verbeteringen en eventuele trainingen voor van chauffeurs.

Voor iedereen beschikbaar

Hello Mobility start met een selecte groep ondernemers. Op basis van de resultaten wordt de dienst, die zowel beschikbaar is voor klanten als niet-klanten van NN, verder ontwikkeld.

Reageer op dit artikel