nieuws

ASR haalt Zuid-Afrikaans vitaliteitsprogramma naar Nederland

Schade 3869

ASR gaat het preventieprogramma Vitality van de Zuid-Afrikaanse verzekeraar Discovery aanbieden aan Nederlandse klanten. Verzekerden worden zo gestimuleerd om gezonder en vitaler te leven.

ASR haalt Zuid-Afrikaans vitaliteitsprogramma naar Nederland

ASR kondigde de samenwerking met Discovery vanochtend aan toen het ook de jaarcijfers over 2018 bekendmaakte. Later dit jaar gaat ASR Vitality van start, een concept dat mensen met een AOV of zorgverzekering moet helpen om gezonder en vitaler te gaan leven. “Zo zetten we nog sterker in op bewustwording en preventie”, aldus Jos Baeten in een persbericht.

Gezondheidspunten

Discovery is een Zuid-Afrikaanse verzekeraar die in eigen land en onder andere de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het preventieprogramma Vitality aanbiedt. Verzekerden kunnen punten verdienen door te sporten, op hun voeding te letten en gezondheidschecks te doen. In een app worden de resultaten bijgehouden. Met de verdiende punten krijgen klanten korting op onder andere hun boodschappen, films en vliegtickets.

Reageer op dit artikel