nieuws

Winterserie (13) – Valentina Visser (Havelaar & van Stolk): ‘Hopelijk meer keuze in volmachtmarkt’

Schade 1598

2018 kende de nodige smaakmakers in de financiële dienstverlening. Een van hen was Valentina Visser, directeur van het Rotterdamse adviesbedrijf Havelaar & van Stolk. Voor 2019 hoopt Visser dat de komst van nieuwe toetreders op de verzekeringsmarkt meer keuzemogelijkheden geeft voor volmachtbedrijven. Voor die tijd viert Havelaar feest met het personeel voor het behalen van de groeidoelstellingen.

Winterserie (13) – Valentina Visser (Havelaar & van Stolk): ‘Hopelijk meer keuze in volmachtmarkt’

Was het kerstdiner vegetarisch of stond er ouderwets een kalkoen op tafel?
“Hoewel ik vorig jaar een heerlijk vegetarisch kerstdiner heb gehad met het werk van mijn man, die werkt bij een duurzame projectontwikkelaar, kies ik toch voor vlees. Voor het kerstdiner samen met mijn ouders stond een heerlijke hertenbiefstuk van de plaatselijke slager op het menu.”

Wat is de beste manier om te ontspannen tijdens de feestdagen?
“Ik denk de nieuwe bordspelletjes doen, die de kinderen hebben gekregen van Sinterklaas. Op een van de dagen eromheen naar de schaatsbaan om ouderwets te schaatsen.”

Welke gebeurtenis uit het afgelopen jaar heeft u positief verrast?
“Dat we inmiddels het eerste bedrijf in de boeken hebben dat zich wereldwijd bezighoudt met blockchain technology. Het is voor velen een moeilijk te bevatten materie, maar de toekomst is hier en nu en ik ben trots op de manier waarop wij een rol spelen bij de advisering en risico-oplossing van dit bedrijf.”

Wat hoopt u in 2019 niet meer mee te maken?
“Het veel te vroeg overlijden van een vriend.”

Van welke ontwikkeling heeft u hoge verwachtingen in 2019?
“Van de komst van nieuwe toetreders op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Dit geeft hopelijk weer meer keuzemogelijkheden in de volmachtmarkt. Het aanbod op volmacht is verschraald door de overnames tussen verzekeraars.”

Welk goed voornemen gaat Havelaar & van Stolk volgend jaar zeker waarmaken?
“Een feestje vieren! Dit feestje hebben we aan het begin van het jaar in het vooruitzicht gesteld als we zouden groeien in omzet volgens onze groeidoelstelling voor 2018.”

Reageer op dit artikel