nieuws

Surebusiness benoemt Bart Boïng tot nieuwe directeur

Schade 1143

Bart Boïng (37) wordt directeur bij serviceprovider Surebusiness. Samen met eigenaar en oprichter Levent Türkmen moet Boïng de groei van het bedrijf in goede banen leiden. De nieuwe directeur wil advieskantoren die hun focus nadrukkelijker richten op de zakelijke schademarkt beter ondersteunen. Surebusiness werkt naar eigen zeggen samen met 330 kantoren en hoopt dat aantal in 2019 op te voeren naar 450.

Surebusiness benoemt Bart Boïng tot nieuwe directeur

In het persbericht over zijn aanstelling noemt Boïng de concentratie in de Nederlandse verzekeringsmarkt zorgelijk. “Wil je als adviseur daadwerkelijk meerwaarde bieden aan de ondernemingen die je adviseert, dan zal je over een breder pallet aanbieders moeten kunnen beschikken dan traditioneel voor de particuliere markt voldoende was”, zegt Boïng. “Voor de kleinere advieskantoren is het lastig rechtstreekse aanstellingen te hebben met alle Nederlandse aanbieders op de zakelijke markt. Laat staan met buitenlandse aanbieders. In die behoefte blijken wij een rol te kunnen spelen.” 

Verdubbeling

Surebusiness telt momenteel twintig medewerkers, maar verwacht op termijn het personeelsbestand te kunnen verdubbelen. Boïng zegt dat het bedrijf vooral nieuwe collega’s aantrekt die afkomstig zijn van verzekeraars en grotere makelaars. Mensen die volgens hem ‘moe zijn van alle reorganisaties en kostenbesparingen.’

Reageer op dit artikel