nieuws

Cordaet Personenschade verder als onderdeel binnen Van Ameyde

Schade 524

Van Ameyde heeft Cordaet Personenschade overgenomen. De schadespecialist meldt dat de aandelenoverdracht van het letselschade-expertisebureau op 14 januari is getekend. Van Ameyde benadrukt dat de overname niet tot grote veranderingen leidt. Cordaet blijft als zelfstandig bedrijf bestaan met een eigen merk en behoudt met Jan Verra en Bart Waterbolk dezelfde directie. De 33 fte’s van Cordaet blijven in Ede.

Cordaet Personenschade verder als onderdeel binnen Van Ameyde

Van Ameyde was zelf al actief in de letselschadebehandeling, maar leverde nog geen buitendienst schade-expertise in de letselbranche. Met de overname van Cordaet kan Van Ameyde dat nu wel bieden. Naast het vaststellen van letsel- en overlijdensschades verricht Cordaet ook toedrachtsonderzoeken in aansprakelijkheidskwesties voor onder meer verzekeraars, makelaars en overheidsinstellingen.

Koers

In het persbericht zegt Cordaet de bestaande koers te zullen voortzetten. Verra en Waterbolk geven aan dat de mogelijkheid om de zelfstandigheid te bewaren een belangrijke rol heeft gespeeld bij de beslissing. “Van Ameyde is een sterke partij en zal de bedrijfsvoering van Cordaet waar gewenst ondersteunen. Bovendien heeft Cordaet toegang tot de expertise van Van Ameyde op het gebied in IT”, aldus Verra.

Reageer op dit artikel