nieuws

Autoschade Herstel Haarlemmermeer AHG Autoschadeherstelbedrijf 2018

Schade 174

Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep is uitgeroepen tot AHG Autoschadeherstel-bedrijf 2018. De andere bedrijven die tot de top 3 behoren zijn Autoschade Herstel VEBA uit Amsterdam en Autoschade Herstel Alderliesten uit Ridderkerk.

Autoschade Herstel Haarlemmermeer AHG Autoschadeherstelbedrijf 2018
Guus van Dreven, algemeen directeur AHG met Dennis Breed en Yvonne Breed van Autoschade Herstel Haarlemmermeer.

Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft afgelopen jaar aangetoond excellent te presteren op het gebied van klanttevredenheid en inkooployaliteit. “De registratie van klanttevredenheid heeft veel aandacht gehad”, zegt directeur Guus van Dreven van Autoschade Herstel Groep (AHG).  “Naast het extern zichtbaar zijn door middel van klantenreviews is het uiteraard ook van belang voor ondernemers om alle feedback vanuit klanten te allen tijde te monitoren en op te volgen, om zodoende de algehele klanttevredenheid te verbeteren. Daarnaast heeft de winnaar volgens Dreven het inkooployaliteitsprogramma van AHG goed uitgedragen. “Daardoor profiteren alle aangesloten vestigingen direct van het opgedane inkoopvoordeel.”

Tevreden.nl

Autoschade Herstel Haarlemmermeer heeft aantoonbaar het beste gepresteerd op de algehele klanttevredenheid en staat landelijk op de eerste plek op het klanttevredenheidsplatform van Tevreden.nl. Eind 2017 was Autoschade Herstel Haarlemmermeer al de landelijke winnaar van de Focwa Autoschade Award, een prijs die wordt uitgereikt aan de Focwa schadehersteller die door de klant het beste wordt gewaardeerd. Dennis Breed, directeur Autoschade Herstel Haarlemmermeer, geeft aan dat dit opnieuw een prachtige teamprestatie is. “Zonder de inzet van het voltallig personeel was dit uiteraard niet mogelijk geweest.”

Schadeherstel

Autoschade Herstel Groep is een kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Met het label Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA markt. Easy2Fix is een efficiënte en voordelige smart repair-techniek die zich specifiek richt op het herstellen van kleine schades als deukjes, sterretjes en krasjes. Aangesloten bedrijven werken volgens de Focwa-norm voor totaal schadeherstel en zijn gecertificeerd door de stichting Groen autoherstel.

Reageer op dit artikel