nieuws

ASR gaat elektrische deelscooters verzekeren

Schade 679

De paar honderd e-scooters die verhuurplatform Felyx heeft rondrijden in Amsterdam en Rotterdam zijn sinds 1 januari WA-verzekerd bij ASR.

ASR gaat elektrische deelscooters verzekeren

De elektrische scooters van Felyx zijn een typisch voorbeeld van de deeleconomie. Voor dertig cent per minuut kun je met een app een scooter huren in Amsterdam of Rotterdam. Anderhalf jaar geleden ging de eerste in de hoofdstad de weg op. Inmiddels rijden er ongeveer vierhonderd rond in de twee grootste steden. Het bedrijf wil binnen twee jaar uitbreiden naar enkele duizenden deelscooters in meerdere steden.

Duurzaamheid

“We willen graag een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving, bijvoorbeeld met onze producten en een netwerk van schadeherstellers die duurzaam herstel toepassen”, zegt ASR-schadedirecteur Robert van der Schaaf in een persbericht. “Daarbij past ook dat we graag de samenwerking aangaan met bedrijven met een duurzaam karakter, zoals Felyx.”

Reageer op dit artikel