nieuws

Nieuwe polis Callas laat private leaser bij werkloosheid doorrijden

Schade 703

Financieel dienstverlener Callas introduceert een polis waarmee consumenten met een particuliere lease-auto kunnen blijven rijden als ze arbeidsongeschikt of werkloos raken. De Private Leasebeschermer neemt bij inkomensverlies de leaseverplichtingen over.

Nieuwe polis Callas laat private leaser bij werkloosheid doorrijden

Volgens Callas stappen consumenten die voorheen een consumptief krediet gebruikten voor het kopen van een auto nu massaal over naar private lease. Om de risico’s die daarbij horen af te dekken, komt de dienstverlener daarom met de Callas Private Leasebeschermer.

Overlijdensrisico

Bij inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid neemt Callas de verplichtingen uit het leasecontract opver. In geval van overlijden worden de resterende verplichtingen uitgekeerd, zodat de nabestaanden gebruik kunnen blijven maken van de auto.

Adviseurs kunnen de Private Leasebeschermer aanvragen via kredietsoftwarepakket MAEX of via een serviceprovider.

Reageer op dit artikel