nieuws

Bebloed hoofd en autoschade verraden doorrijder

Schade 1474

Het verhalen van de schade voor een auto die bij een botsing total loss raakte zal in het geval van een Papendrechtse doorrijder niet al te ingewikkeld zijn. De man ontkende verantwoordelijk te zijn voor het ongeval maar de schade aan zijn hoofd en zijn eigen auto vertelden een ander verhaal. Hij bleek bovendien te hebben gedronken. 

In de late avond van vrijdag op zaterdag was er botsing tussen twee auto’s op een kruising in Papendrecht. Hierbij raakte een auto total loss. De andere automobilist koos het hazenpad maar omstanders noteerden zijn kenteken. Toen de politie zich meldde bij het huis van de doorrijder ontkende de man in eerste instantie zijn betrokkenheid bij het ongeval. “Mede gezien het verse bloed op zijn voorhoofd en de voorruit van zijn auto, in combinatie met een ster in de ruit zelf, viel ontkennen niet heel lang vol te houden”, aldus de politie.

Lastige telefoontjes

De man kreeg nadat hij zijn roes had uitgeslapen een boete en wacht nu nog een paar lastige telefoontjes met zijn verzekeraar.

 

Reageer op dit artikel