nieuws

Vrouw rijdt wachtkamer fysiotherapeut binnen

Schade 1985

Of de vrouw haast had of acute pijnklachten vermeldt het bericht niet, maar de ravage was er niet minder om toen een 52-jarige inwoonster van Heerhugowaard vanmorgen met haar auto de wachtkamer van een fysiotherapeut in haar woonplaats binnen jakkerde. Bij het bizarre ongeluk raakte niemand gewond. Wel is de schade aan het pand enorm. 

Vrouw rijdt wachtkamer fysiotherapeut binnen

Volgens de lezing van NH Nieuws wilde de vrouw  inparkeren aan de achterkant van de praktijk, maar gaf ze in plaats daarvan abusievelijk vol gas. Daarbij reed ze dwars door een glazen pui, door de wachtkamer en de voordeur om vervolgens buiten tot stilstand te komen.

Noodvoorzieningen

De schade aan de pand is enorm zodat in ieder geval de rest van de dag de praktijk gesloten blijft. De praktijk treft morgen noodvoorzieningen.

Reageer op dit artikel