nieuws

Van Bruggen brengt schadeverzekeringen onder bij Voogd & Voogd

Schade 1860

Serviceprovider Voogd & Voogd heeft Van Bruggen Adviesgroep (VBA) weten te verleiden tot een intensievere samenwerking op het gebied van schadeverzekeringen. VBA werkte voor particuliere schade samen met meerdere partijen, maar brengt nu het grootste deel van de verzekeringen onder bij Voogd & Voogd.

Van Bruggen brengt schadeverzekeringen onder bij Voogd & Voogd

Franchisenemers van Van Bruggen Adviesgroep gaan gebruikmaken van de vergelijker van Voogd & Voogd, met daarin de dekkingen van pakketpolissen van alle grote verzekeraars. De samenwerking bestaat daarnaast uit een nieuwe koppeling tussen IT-systemen en het CRM-pakket van VBA.

Klantdata

Voogd & Voogd en VBA werken al langer samen. Volgens Bas de Voogd maakt deze nieuwe deal het makkelijker om passende verzekeringen aan te bieden op basis van klantdata. Eerder lukte het de adviesgroep in beperkte mate om klantdata te verzamelen en te koppelen, aldus de directeur van Voogd & Voogd. Giovanni Maatman, manager verzekeringen bij Van Bruggen, zegt in een persbericht dat deze ‘full service’-samenwerking nodig is om de klanttevredenheid te verbeteren.

Reageer op dit artikel