nieuws

Chubb voegt SQNetworks toe als partner voor cyber pre-incident diensten

Schade 813

Chubb heeft SQNetworks toegevoegd aan zijn netwerk van partners voor pre-incidentdiensten. Met deze diensten krijgen verzekerden inzicht in hun actuele cyberrisico’s, waardoor ze die kunnen verkleinen en zich beter kunnen voorbereiden op het onverhoopt plaatsvinden van een incident.

Chubb voegt SQNetworks toe als partner voor cyber pre-incident diensten

SQNetworks biedt bedrijven, in samenwerking met ThreadStone, een online vulnerability scan van hun netwerk en/of website. Verzekerden van Chubb kunnen tegen gereduceerd tarief een gedetailleerd rapport ontvangen. Hierin staat een uitgebreide toelichting op de beoordeling en eventuele aanbevelingen.

Chubb werkte al samen met Kahuna voor een technologische scan. Nu SQNetworks is toegetreden als partner kan het bedrijven meer maatwerk bieden. Waar Kahuna vooral grote organisaties bedient, is SQNetworks gespecialiseerd in middelgrote en kleinere organisaties.

Onnodige risico’s

Ron Verhulsdonck, Country President bij Chubb Benelux: “Veel bedrijven onderschatten nog steeds de impact van een cyberincident op bijvoorbeeld hun reputatie en lopen daardoor onnodige risico’s. Met onze pre-incidentdiensten helpen wij hen hun risico’s in een vroeg stadium te verkleinen. Met de toevoeging van SQNetworks als partner kunnen we zowel grote als kleinere organisaties de mogelijkheid bieden om hun security op peil te brengen, op een manier die bij hen past.”

Chubb pre-incidentdiensten

Om een sterk front te vormen tegen cyberrisico’s is het belangrijk de juiste preventieve maatregelen te nemen. Zodat organisaties hun risico’s kunnen verkleinen én zich beter kunnen voorbereiden op een mogelijk cyberincident. Daarom biedt Chubb haar verzekerden in samenwerking met SQNetworks, Kahuna en International Security Partners (ISP) de mogelijkheid een technologische en/of organisatorische scan af te nemen die hen inzicht biedt in de actuele cyberrisico’s. Daarnaast kunnen zij tegen gereduceerd tarief aanvullende diensten en producten van deze partners afnemen.
De pre-incidentdiensten worden exclusief aangeboden aan verzekerden die een beroepsaansprakelijkheidspolis voor ICT-bedrijven en/of cyberverzekering van Chubb hebben.

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel