nieuws

Vivat start pitch voor beste ideeën tegen klimaatschade

Schade 680

Vivat start pitch voor beste ideeën tegen klimaatschade

Vivat is een ‘wedstrijd’ begonnen waarbij start-ups hun idee om weer-gerelateerde schades te voorkomen kunnen pitchen. De beste ideeën worden beloond met een partnership met Vivat om hun oplossing verder te ontwikkelen voor de merken Reaal of nowGo.

Vivat verwacht een toename van weer-gerelateerde schades in de nabije toekomst en is daarom de ‘Weather Damages Prevention Challenge’ gestart. Edwin Grutterink, General Manager Schade bij Vivat: “De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot schades aan onder andere woningen en auto’s. En zorgt voor veel overlast bij onze klanten. Om deze overlast tot een minimum te beperken, komen wij graag in contact met de nieuwste, innovatieve oplossingen om de eigendommen van onze klanten te beschermen.”

Meest impactvolle manier

Iedereen kan een oplossing aandragen voor de challenge, waarbij Vivat samenwerkt met The Next Web (TNW). Het doel is om gezamenlijk innovatieve, technologische oplossingen te vinden om weer-gerelateerde schades op de meest impactvolle manier te voorkomen. Hieruit worden de meest vernieuwende en bruikbare oplossingen geselecteerd. De genomineerde kandidaten zullen worden uitgenodigd om hun oplossing te pitchen op 27 september 2018, in Amsterdam.

Reageer op dit artikel